keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ekat salitreenit 15.8.2012

Urheiluvaatteet? Mitä ne on? En omista. Ja eiku ostoksille tyttären avustuksella. Treenipaitoja onneksi löytyi kaapista - siis ihan vaa t-paitoja - eli piti ostaa joustavat housut ja salikengät. Ne onneks löyty helposti eikä niihin mennyt paljoa rahaakaan, kun housut sain halpishallista ja kengät - noh ne ostin kyllä ihan urheiluliikkeestä ja sovittamalla hyvin, koska en halunnut niissä säästää - saivat siten maksaa vähä enemmän ja ovat muuten käytössä vieläkin. Nyt kaapissa sisältö on kääntynyt toisin päin. Muut kuin urheiluvaatteet? Mitä ne on? En montaa omista. Näin se vaan muuttuu ihminen.

Ekat salitreenit pt:n kanssa - nyt täytyy kyllä myöntää, että mulla ei oo kyllä iha selkeetä muistikuvaa tästä - olivat 15.8.2012. Sain silloin elämäni ekan saliohjelman. Alkulämmittelynä polkupyöräergometri - siis kuntopyörä - 10min kevyttä polkemista. Nyt tulee kyllä hymy omalle naamalle. Ai miksikö? Noh, siis ... tuska missä kunnossa sitä onkaa ollu sillon. Ihan siis nolottaa. Lämmittelyn lisäksi 7 eri liikettä laitteissa ja liikkeillä käytiin läpi koko kroppa. Tekniikka oli tosi hakusessa ja samoin laitteiden säädöt. Tuntu, että tulee kauheesti kerralla uutta. Tällanen tilanne laukasee usein sen nk. inhoreaktion, jos menee liian vaikeeksi. Ihmettelen, ettei mulle tullu sellasta. Ja seuraava hymy taas mun naamalla. Se tuli ku katoin noita aloituspainoja. Näitä - siis ihan hyvällä - nauretaan nyt tänä päivänä pt:n kanssa ja palataan ihan vaan alkuun ni näkee paremmin oman kehittymisensä. Muutama nauru siis vielä tiedossa myöhemminkin. Naurakaa vaa mukana, vatsalihaksille ja poskilihaksille tulee hieman töitä samalla.

Tavoitteena oli käydä - jos vaa aika antaa myöden - kaksi kertaa viikossa salilla ja sen lisäksi pari kertaa kevyttä kävelyä tai pyöräilyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii