lauantai 29. maaliskuuta 2014

Uusi vuosi 2013 ja alkuvuoden vanhat kujeet

Uuden vuoden lupauksia en oikeastaan tehnyt, koska olin ne tehnyt jo syksyllä. Ja sillä mentiin eteenpäin. Tammikuussa 2013 alkoi näyttämään jo siltä, että yritykseni ei enää kauaa toimi mikäli ei parannusta - ja jotain suurta sellaista - tapahdu. Alkuvuosi oli tosi kiireinen vielä, mutta että kun kiire loppui niin alkoikin olla tosi paljon vapaa-aikaa. Pt-tapaamisia jouduin peruuttamaankin pariin kertaan - pari kertaa peruutti pt:kin kun oli kipeänä - ja liikkumisetkin meinas jäädä aika vähille. Ruokaohjeita koetin noudattaa kuitenkin koko ajan ja siinä onnistuinkin aikas hyvin.

Näin mentiin aina toukokuun loppuun saakka, kunnes yritys oli lopetettava kannattamattomana. Ja voin sanoa, että tämä oli tosi tosi hyvä päätös. Nyt vasta pystyin aloittamaan kunnolla elämäntapamuutokseni ja paneutumaan siihen täysillä.

Keväällä otettiin taas kerran mittaus salilla ja tässä lukemia:
13.5.2013
paino  85,1 kg (eroa aloitukseen -6,7kg)
kehon rasva-%  42,6
kehon neste-%  42
viskeraalinen rasvan arvo  10 (alentunut 2)

Parempaan suuntaan oltiin menossa, mutta matkaa lopulliseen tavoitteeseen oli vielä jonkin verrankin. Nyt oli vaan laitettava seuraavaa vaihdetta silmään ja unohdettava stressi ja nautittava. Ai nautittava? Vielä oli kyllä se liikunnan riemu kaukana. Mutta ei kauaa. Siitä seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii