maanantai 14. huhtikuuta 2014

Mittaustulokset 6.3.2014

Viimeksi kun näimme pt:n kanssa tehtiin taas kehonkoostumusmittaus ja tässä tulokset lukuina:

paino  72,4 kg (painoindeksi 26,6)
kehon rasva-%  35,6
kehon neste-%  47,0
viskeraalisen rasvan arvo  7.

Laihdutus etenee ja painon kohdalla lukee vielä lievä ylipaino, kehon rasvaprosentti on normaalia korkeampi, kehon nesteprosentti on normaalia matalampi - vieläkin kuiva tyyppi siis - ja viskeraalisen rasvan arvon kohdalla lukee matala riski. Tavoitteena olisi siis saada näihin arvoihin kommentiksi pelkkä normaali. Se ei olisi enää kaukana, mutta jotenkin nyt kuitenkin hankalasti saatavissa.

Pt:n mielestä hyvin menee mutta menköö. No joo, olen varmaa vaa kärsimätön ja onhan tässä jo töitä tehty - välillä hyvin ja välillä vähemmän hyvin - jo vuosi ja 8kk. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että paino putoaa hiljakseen ja keskitytään lihasten kasvattamiseen ja kiinteytykseen. Tähän mennessä on voimaharjoittelu ylläpitänyt lihaksistoa - eli että laihduttaminen ei ole vienyt niitä vähäisiä lihaksia kokonaan pois - ja nyt hieman kasvatetaan niitä. En siis aiokaan miksikään lihaskimpuksi vaan tavoitteena on hyvä olo ja terve kroppa, ja että normaali päivittäinen touhuaminen olisi kaikin puolin helpompaa.

Tässä 6.3. mittauksessa oli pieni harmitus - siis minulla itsellä - eli se, että vielä jäi 600g vajaaksi jotta olisi täydet 20kg painoa pudonnut pois. Sovittiin pt:n kanssa, että seuraava punnitus olisi se ajankohta, kun voisi tuulettaa ja huutaa isosti YES! Pitäkää peukkuja, että onnistun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii