lauantai 26. huhtikuuta 2014

Team Elina Jouhki -jäsenenä

Olen vähän aikaa jo lukenut muiden kirjoittamia liikuntablogeja ja niin myös tein pari päivää sitten. Yksi blogeista on Baba Lybeckin blogi, jota hän kirjoittaa Anna-lehteen. Baba aloitti blogikirjoituksensa 24.4. näin (lainaus blogista):

"Tästä päivästä lähtien omistan jokaisen juoksuaskeleen, jokaisen polkaisun, jokaisen uintivedon, jokaisen tanssiaskeleen, jokaisen kisan ja joka ikisen hikipisaran Elina Jouhkille."

Ihmettelin, että mitähän tämä tarkoittaa, kunnes jatkoin lukemista. Blogissa on tarkemmin tästä ja siellä on myös Elinan tarina. Eli kyseessä on tempaus rintasyövän ehkäisemisen ja kantasolurekisterin puolesta.

Joka tapauksessa olen liittynyt nyt tuohon tiimiin kuntoilijana - itsekin kaksi syöpää sairastaneena ja syöpägeenin kantajana - ja haluan jakaa tämän oman blogini kautta tärkeää tietoa kantasolurekisteristä 
 sekä 
Suomen Roosa Nauhan toiminnasta 
.

Team Elina Jouhki on myös perustanut keräyksen:  http://bit.ly/QABmFJ  
johon saa osallistua ja tätä linkkiä saa jakaa niin paljon kuin ikinä pystytte ja tiimiin saa tulla itsekin mukaan (katso ohje Baban blogista). 

Baba lähetti hetki sitten tiimiläisille viestiä, että nyt tempauksessa on jo 55 henkilöä mukana. Teen jatkossakin postauksia tämän tempauksen tiimoilta. Tule sinäkin mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii