keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Uutta liikkuvampaa työtä?

Nyt on mummu hapetettu eli kävin metsässä kävelemässä ja tein muutaman mäki + portaat -spurtinkin ja roikuin leuanvetotangossa. Toi roikkuminen oli vähän haasteellista kun ei sormet ylttäny edes tangon ympäri eli ei ollu tehty naisen pikkuiselle kätöselle vaan raavaan miehen kouralle - taas. Höh, sanon minä.

Olen tässä työttömänä miettinyt viime kuukausien aikana, että haluanko enää tehdä sitä työtä, josta olen työttömäksi jäänyt. Niin siis yrittäjäksi en enää palaa, mutta tarkoitan ylipäätään toimistotyötä. Lopputulos mietinnälle on että en haluaisi. Istuminen paikoillaan koko päivän on tosi puuduttavaa ja selän sekä hartiat tässä vaan saa kipeäksi.


Tämän ikäisenä en kyllä enää jaksaisi uutta ammattia opiskella - jos ei sitten oppisopimuksella hyvää diiliä joku tarjoa - mutta esimerkiksi johonkin liikunta-alan yritykseen voisin hakea asiakaspalveluun tai sellaseen tää-tekee-vähä-kaikkee -hommaan. Pääasia olis, että saisi olla liikenteessä - en tarkoita matkustamista, sitä olen työni merkeissä tehnyt ihan tarpeeksi, enkä tykkää - ja touhuta koko ajan niin ettei aika kävisi pitkäksi. Ja haluaisin kannustaa ihmisiä tällaiseen elämäntapamuutokseen ja olla vaikka vertaistukena laihdutusprojekteissa.

Vapaaehtoistyön puolella varmaankin olisi esimerkiksi vanhustyössä paljonkin tarvetta avulle - ulkoilutus tai liikuntakerho - mutta näistä täytyy ottaa selvää, että mitä työtön saa tehdä. Työkokeiluakin olen miettinyt ja sen otankin puheeksi parin viikon päästä kun työkkäristä taas soitetaan ja kysellään kuulumisia.

Paria työpaikkaa olen hakenut ja pariin paikkaan olen lähettänyt kyselyn, mutta kun vastauksia ei vaan tahdo tulla. Olenko sittenkin liian vanha alalle? Vai eivätkö vaan ehdi vastaamaan?

Ottaisin lukijoiltani mielellään vastaan ideoita ja vinkkejä töistä ja työpaikoista Lahen alueella. Nyt tämä työttömänä oleminen saisi jo loppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii