torstai 15. toukokuuta 2014

Himmailut ohitse ja tavoitteiden tarkistus

Nyt on siis pakkopaastot ohitse, ja liikuntakin on ollut tosi vähäisellä. Jaksamista ei ole ollut treenaamiseen. Kaikki energia meni oikeastaan siihen, että saa tutkimuksen onnistumaan ja sen saa ohitse.

Täytyy myöntää, että eilen illalla olisi tehnyt mieli syödä kaapit tyhjiksi. Kauhee nälkä ja mieli teki syödä vaikka mitä - epäterveellistäkin. Sain kuitenkin - jäätelöä lukuunottamatta - syötyä terveellisesti ja järkevästi. Ja yö meni suht hyvin nukkuen jännitysväsymystä pois.

Nyt olisi sitten paluu arkeen ja viedä projektia eteenpäin. Tässähän onkin hyvä tehdä pieni välitarkistus, että missä mennään, mihin tähdätään ja millä aikataululla, ja että onko motivaatio kohdillaan ja tavoitteet realistisia.


Paino keikkuu siinä 72-73 kilon paikkeilla - oma vaaka on huono enkä luota siihen - ja liikkuminen on tullut jo tavaksi sekä syömiset ovat muuttuneet terveellisiksi. Painotavoite oli alunperin vähän alle 70kg - ihan psykologisesti olis kiva että luku alkaisi kuutosella - mutta nyt en oikeastaan sitä enää orjallisesti tuijotakaan. Nyt on muutamia liikunnallisia tavoitteita asetettu - maastavedon 40kg paremmaksi, yksi leuanveto, porrastestin aika paremmaksi ja kuntopiirin aika paremmaksi. Nämä on pt:n kanssa asetettuja tavoitteita. Itse olen näiden lisäksi asettanut tavoitteeksi punnerrusten parantamisen ja mäkitreenien syksyn tuloksen parantamisen ja että jaksaisin ajaa pyörällä pidemmän matkan.

Olen ollut hieman laiska tässä viime aikoina. Kotona on paljon hoitamattomia asioita ja ne aivan selvästi vaikuttavat henkisesti lamaannuttavasti. Treeneihin en ole saanut vaadittavia tehoja ja etenemistä ei ole tapahtunut. Tavoitteisiin lisään siis myös tekemättömien töiden tekemisen. Tiedän, että saan niiden hoitamisesta uutta virtaa kaikkeen muuhunkin, kun eivät kaiken aikaa muistuta tässä ympärillä. Otanpa ja aloitan heti - vaan mistä?

Lisäksi minulla on tavoitteena saada työ, mikä olisi liikkuvampi kuin aiemmin. Ja tämän tavoitteen eteen olen tässä himmailujaksolla tehnytkin eniten. Asia on vielä niin paljon kesken, että kirjoitan tästä tarkemmin, kun jotain konkreettista tapahtuu.

Aikataulut ovat melko löyhiä. En halua laittaa kovin tiukkaa aikataulua, mutta kuitenkin kontrolloin että eteenpäin mennään koko ajan. Nuo liikunnalliset tavoitteet ovat tälle vuodelle eli vuoden lopussa tarkistan uudelleen missä mennään.

Nyt olisi saatava itsensä taas kuntoon tämän himmailun jälkeen. Ruokailut alkavat olla entisessä ja sen myötä jaksaminen liikkumiseen paranee. Fiiliksen mukaan mennään. Tänään ajattelin venytellä oikein kunnolla ja tehdä kevyttä käsipaino- ja kahvakuulatreeniä tässä kotosalla. Samalla kuulostelen kropan vointia ja jaksamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii