lauantai 3. toukokuuta 2014

Metsässä

Olipa kirpakka aamu lähteä ulos. Kello soi jo viideltä ja aamupalan jälkeen kuuden aikaan tytär tuli koiransa kanssa hakemaan mua lenkille. Ajettiin autolla Tapanilaan hiihtolatupohjille kävelemään. Ihanan rauhallista. Koira oli aivan innoissaan hajuista ja kulkikin nenä maassa melkein koko lenkin.

Tarkoitus tänään oli tehdä palauttavaa kävelyä, kun kuntosalilla olen ollut viikon sisällä jo kolme kertaa, ja huomenna taas menossa. Eli tällaista aamuaerobista liikuntaa, vai mitä tää nyt sitten onkaan. Kuitenkin ihan rennosti ilman kovia rutistuksia ja spurtteja.

Latupohjilla on erimittaisia reittejä - 1,2,3 ja 5km - ja tänään käveltiin 3 kilometrin lenkki. Maasto on kivan vaihtelevaa ja sykettä saa nostettua välillä ylemmäs. Muutama muukin aamunvirkku tuli vastaan matkalla. Oli kyllä ihanan virkistävää ulkoilla. Yön nukuin vähän huonosti, mutta se ei haitannut. Nyt on pirteä olo.Kävin kotona suihkussa ja syömässä välipalaa ja sitten hierojalle. Tänään vuorossa olikin yläselkä ja hartiat, ja vähän hieroja käsitteli myös alaselän jumitusta. Aiemmin ihmettelinkin, että mikä selkää vaivaa ja olin varovainen sen kanssa. Ja mikä siinä onkin, että kun vasemmalla puolella tuntuu kovempi kipu, niin oikealla puolella on se pahempi jumitus kuitenkin. Niin nytkin. Nyt tuntuu, että hieronta auttoi. Oli puhetta, että pidän hieronnasta vähän aikaa nyt taukoa ja sitten taas otan 4-5 kertaa peräkkäin myöhemmin. Tämä on sitä lihashuoltoa mistä olenkin aiemmin kirjoittanut. Teen kyllä treenien jälkeen venyttelyjä, mutta kyllä hierontaki on tarpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii