sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Treenituntemuksia himmailuviikolla

No just ... tää oli kommentti ku tulin nyt aamulla salilta. Suoraan sanottuna paska treeni. Ei siis jaksanu mitää.

Olen tuon suolistotähystystutkimuksen takia nyt erilaisella ruokavaliolla viikon ajan ja nyt jo kroppa pistää hanttiin ja aika rajusti. Siis vasta neljäs päivä tätä höttöhiilariruokailua on ollu ja tuntuu ku joku olis vieny voimat.

Keskiviikkona oli pt-treenit portaissa ja vaikka venyttelin ja verryttelin ja kävin palauttavalla kävelylenkillä, niin jalat ei oo palautunu treenin jälkeen - siis vieläkään. Johtuuko tämäkin ettei ole voinut tankata oikeanlaisia ruoka-aineita kropalle? Tätä en varmaksi siis sano, mutta ei mulla palautuminen ole vastaavan treenin jälkeen kestänyt kuin pari päivää maksimissaan.

Lisäksi on ollut koko nämä neljä päivää jotenkin vetämätön olo. Vireystasot alhaalla ja varmaankin stressitasot ylhäällä - jännitän tulevaa tutkimusta. Olen nukkunut ihan keposesti 10h yöllä ja silti väsyttää päivälläkin niin, että tekis mieli nukkua päikkäritkin. Olenkin keventänyt treenejä todella paljon tällä viikolla ja alkuviikon suunnitelmana on todella superkevyttä liikkumista.

Olen laittanut ylös kaiken mitä olen syönyt - punninnut ja laskenut kalorit - ja energiamäärä on ihan sama kuin aiemminkin. Mutta virtaa ei tällaisesta mössöruuasta kyllä saa. Eli nyt kyllä minä ainakin kumoan väitteen, että ihan olis muka sama mitä syö kunhan tulee kalorimäärät täyteen. Ei pidä paikkaansa! Ja yllätyin itse, että kuinka nopsasti kroppa reagoi ja vetäsee jarrut päälle.

Himmailuviikon treenit - suunnitelmaa siis osa - näyttää tältä:
torstai
30min reipas kävely metsäreitillä
perjantai
25min kevyt pyöräily sisällä (10km)
lauantai
lepopäivä
sunnuntai
kuntosalilla 40min: intervallipyöräily 11min (vastus2), avustettu leuanvetolaite 1x10,1x8,1x6 sekä vuoroparina kahvakuulaheilautuksia (8kg) 3x10 ja 5+5kg käsipainot olkapäällä (kyynärpäät eteen) 3x6 kyykkyjä (kyykyt meni kevyemmin reilu viikko sitten 7+7kg painoilla)
maanantai - tiistai
venyttelyä ja ehkä kevyttä kuntopyöräilyä sisällä ja ulkoilua hapetusmielessä (stressinpoistoa)
keskiviikko - tutkimuspäivä
lepo

Ja tosiaan tollasen tosi kevyen salitreenin aikana - tänään sunnuntaina - hikoilin enemmän ku tosi pitkään aikaan. Aivan outoa. Kyllä nyt kroppa parka on kovilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii