torstai 1. toukokuuta 2014

Vappuaamuna salilla

Päätimme tyttären kanssa jo aiemmin, että vappuaamuna mennään yhdessä kuntosalille ja siellähän me aamusta aikaisin sitten oltiinkin. Pari henkilöä oli meitäkin aikasemmin ehtinyt treenaamaan.

Treenien sisällön olin miettinyt valmiiksi eilen eli vuorossa oli yläkropan treeniä. Alkulämmittelynä oli juoksumatolla kävely reippaalla vauhdilla ja pieneen "ylämäkeen" eli kaltevuudella 3. Syke ei enää tässäkään nouse niin herkästi kuin alkuun - kehitystä siis. Pienen lämmön sain kuitenkin tällä ja sen lisäksi tein kepinkiertoja, jotta sain lapaluiden seutua ja rintarankaa avattua ennen varsinaista treeniä.

Ensin tein penkkipunnerrusta käsipainoilla ja vasaraotteella. Aloitin 5+5kg painoilla 15 toistoa, toisen ja kolmannen sarjan tein 6+6kg painoilla toistoja 10, sitten kokeilin ensimmäistä kertaa 7+7kg painoilla, ja sain tehtyä vain 8 toistoa. Punnerrusten jälkeen oli vuorossa alataljasoutu ja siinäkin tein 25 kilon painopakalla 3 sarjaa toistot 15, 12 ja 8.Jotta yläkroppa sai levätä hetken, tein selkä- ja vatsaliikkeitä tähän väliin ja sitten suuntasin leuanvetoa avustavan laitteen luo. Tein alkuun samalla kevennyksellä kuin viimeksi - se ensimmäinen kokeilu viime viikolla - ja sitten yhtä pienemmällä. Aloitussarja oli 12, ja pienemmällä kevennyksellä meni 10 ja 8 toistoa. Viimeisessä sarjassa alkoi olla kaikki liikkeen apulihaksetkin käytössä ja huomasin, että hartioita en enää pystynyt pitämään rentoina, joten lopetin. Kivan poltteen sain kuitenkin aikaan yläselkään ja käsivarsiin, että tuli siis jotain tehtyä tänään. Hyvä fiilis. 

Kohta täytyy tehdä hyvät venyttelyt treenin lisäksi, muuten ei huomenna taida edes kahvikuppi nousta pöydältä huulille saakka vaan tarvin pillin. Heheh ... Sen verran tuli tänään lisää painoja, että pitääkin vähän jossain tuntua. Jollekin ei nämä painonlisäykset olisi mitään, mutta etenen mieluummin varovasti kun että rikon itteäni. Täytyy muistaa, että en ole enää kakskymppinen - muuta ku mieleltäni. Hiljaa hyvä tulee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii