torstai 27. elokuuta 2015

Ihanaa, syksy saapuu sittenkin!

Toista päivää tässä jo riemuitsen, kun kelit vihdoinkin viilenee! Ihanaa! Alkaa mun vuodenaika eli syksy. Ei kuumaa, värit luonnossa lisääntyy, energiamäärä lisääntyy myös. Pääsen vauhtiin taas helteiden jälkeen.


Vauhtia on tullut myös treeneihin. Eilen tein kahvakuulatreenin kotona. Meinasin lähteä pyörälenkille, mutta kun sain itseni lähtövalmiiksi, niin alkoi sataa. Eli suunnitelma B käyttöön ja sisätreenikamppeet päälle. Liikkeinä treenissä oli - lämmittelyiden ja venyttelyiden jälkeen - etuheilautus 4x15, mave suorin jaloin 4x10, pystypunnerrukset 4x10, kyykky 4x8, vartalonkierto 4x10. Päälle vielä vähän venyttelyjä ja that´s it. Ihan hyvä reeni.

Tänää oli poutapäivä ja pyörän eturengas kohti kuntosalia. Ei vielä treeneihin, vaan uutta pt:tä Aria tapaamaan. Allekirjoitettiin pt-paketin soppari, katottiin läpi liikunta- ja ruokapäiväkirjat sekä vanhoja saliohjelmia ja juteltiin tulevasta. Ari jäi nyt sitten niillä tiedoilla tekemään uutta ohjelmaa. Ensi viikolla sitten testataan ohjelma läpi, ja siitä alkaa itsenäinen kuntoilu taas salilla. Edellinen saliohjelma onkin tehty tammikuussa ja se on oikeastaan kiertoharjoittelua joko kehonpainolla tai melko pienillä painoilla. 

Nyt tavoitteeksi asetettiin rasvaprosentin alentaminen ja liikkuvuuden lisääminen. Parin kolmen kuukauden välein sitten tarkistellaan että missä rasvaprosentti huitelee - otetaan siis kehonkoostumusmittaus - ja muutetaanko ruokailuja ja jos niin mihin suuntaan. Nyt tehtiin vain vähän muutoksia syömisiin. Treeniohjelma päivitetään myös tapaamisilla jotta tulee niitä uusia ärsykkeitä ja kehitystä. Kotiin sain jo venyttelyohjeita ja niitä voisinkin huomenna - lepopäivänä - kokeilla. 

Ihan hyvä fiilis jäi tapaamisesta. Mokoma aina jännitän etukäteen tällasia uusia tilanteita ja uusia ihmisiä, vaikka tiedän ettei mitään jännitettävää ole. 


Jep. Tästä se taas lähtee. Ja jotta tosiaan lähtee, niin istahdinkin kuntopyörän päälle ja poljin tunnin verran. "Matkaa" kertyi 23,2km ja ihan kiva pikku hiki tuli. Polvi vähän vihloi polkiessa - tätä se ei oo tehny pitkään aikaan. Hmm. Seurataan asiaa. 

Mitäkö kuuluu meidän vieraalle? Hartsa-kissalle? Tosi hyvin on kotiutunut meille. Pientä sihinää kummempaa yhteenottoa ei ole ollut kollien kanssa. Hartsa-neiti osaa pitää puoliaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii