torstai 13. elokuuta 2015

Kuntosaliton kausi lopuillaan

Kesä on mennyt aika kevyellä treenillä voin sanoa. Ja tässä tarkoitan nyt fyysistä treeniä. Olen kerännyt Heiaheia'an kaikki tekemiset ja tässä vähän katsausta ajalta ilman kuntosalitreeniä eli 16.4. - 12.8.2015. Vihreä viiva on viikkotavoite eli 4h treeniä. Vihreät plussat ovat sairauspäiviä.


Treenit ovat olleet pääasiassa kotitreenejä - voimaa kahvakuulan ja kehonpainon kera - sekä pyöräilyä joko ulkona tai sisällä. Muutama ulkotreeni mahtuu joukkoon. Määrä on jäänyt turhan monella viikolla alle tavoitteen - 4h/viikko.

Mutta - olen treenannut melko paljon mentaalipuolta ja katsonkin, että ihan hyvä on ollut höllentää fyysistä tekemistä tänä aikana. Kuitenkin mittaus näytti, että rasvaprosentti on tammikuusta pienentynyt.

Jaksaminen ja vireystila ovat mielestäni huonontuneet. Ja tähän kun olisikin jokin selitys, mutta mikä? Nyt ainakin työkokeilun päätyttyä on aktiivisuus laskenut. Joo, vaikka hehkutinkin aiemmin, että nyt on aikaa ja nyt on jaksamista. Katin hännät on. Tähän täytyy saada muutosta.

Tänään tein pitkästä aikaa kotitreenin - edellisestä olikin vierähtänyt jo pari viikkoa. Ai että tuntu pahalta ja toisaalta ihan ansaitulta. Mitäs laiskottelen. Eestään löytää sen minkä taakseen jättää. Mavet kahvakuulan - 7,5kg - kera, punnerrukset ja kahvakuulan etuheilautukset tuntu ihan tarpeeksi haastavilta ja rankoilta tänään.

Ai että toisaalta ootan innolla ja toisaalta kauhunsekaisin tuntein salille pääsyä ja uutta saliohjelmaa. Pari viikkoa vielä pitää malttaa odottaa. Kärsimättömälle vaikeeta. Pitää vaan saada liikuntaan kipinä takas ja tehdä kotitreenejä ja olla ulkona liikkumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii