lauantai 22. elokuuta 2015

Nyt tuli mitta täys tätä sotkua!Nyt läks! Nimittäin turhat tavarat ulos! Tääl on liian vähä tilaa ja kaikki on sekasin. Nyt kaipaan järjestystä. Tällanen siivoushepuli tulee aina sillon tällön. Tämä hepuli on muhinut jo pari päivää.

Toissa yönä nukuin tosi huonosti jostain syystä, ja nukuin eilen päikkäritkin pitkästä aikaa. Viime yön nukuinkin sitten TOSI hyvin ja virtaa riittää. Pyykkikone laulaa ja sähköä kuluttaa myös paperisilppuri. Laatikoista ja kaapeista tyhjennän kaikki turhat paperit ja seassa on joitain tosiaankin silputtaviakin dokumentteja.


Kämpän seinien maalausta ei ole myöskään vielä tehty. Miehen loma tuli, oli ja meni, eikä seinät ole sen kummosemmat kuin ennen lomia. Täytynee tehdä siis itse. Tarvikkeet on jo hankittuna. Tarvii vaan ensin tehdä tilaa - tarkoittaa ylimääräisten huonekalujen poistoa - ja sitten suunnitella maalausjärjestys. Niin, meillä kissojen takia tarvitsee vähän miettiä mikä seinä milloinkin maalataan, ettei pikkuiset saa turkkiinsa maalia. 

Erottelen tässä kaapien siivouksen yhteydessä myös, jos vaikka myytävääkin olisi. Toisen roska kun on toisen aarre. Vaateinventaario syksyä ja tulevaa talvea varten pitää tehdä, jotta kaappeihin ostetaan vaan tarpeellista täydennystä. 

Minä kun en tykkää tuosta helteestä lainkaan, niin olen hyvilläni kun ensi viikolle on jo lupailtu viileämpiä päiviä. Liikuntapäiväkirjaan ei ole paljoa kovempia treenejä päässyt merkkaamaan, kun liian lämmin vie voimia ja intoa. Vähä on ollu treenit sellasta pakkopullaa.

Taukoja pitää pittää ku on kuuma ja juoda pittää muistaa, joten tein "voimajuomaa": rasvatonta piimää, mustikoita ja omenaraastetta. Taas jaksaa siivoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii