lauantai 12. syyskuuta 2015

Ei jaksa ni ei jaksaNo niinhän siinä taas kävi. Aikani hehkutan energistä menoa ja jaksan vaikka mitä, innostun kaikesta ja teen jopa liikaakin juttuja. Ja sitten tulee väsy ja ei huvita ei sitten yhtää mikää. Tänään piti lähteä Hesaan, mutta jo eilen illalla alkoi tuntua ahdistavalta koko juttu. Nukuin yön tosi levottomasti ja huonosti ja lähtemättähän se sitten jäi. Harmittaa, mutta ei voi mitää.

Nukuin aamulla vielä vähän lisää ja se tuntui olevan ihan tarpeen.

Vähän jo tuossa viikolla mietinkin, että liian moni asia menee taas nappiin ja mieli on liian pirteä. Kohta mennään taas alamaissa ja kaikki lähtee menemään pieleen. Tässä kohtaa ei tarvi toisten sanoa ku puolikas poikkipuolinen sana vikasuuntaan ja naps. Se on siinä sitte. On tää ihmisen mieli sitte kummallinen.

Muistelin tuossa kirjoittaneeni helmikuulla tällasen mököfiiliksen tuntemuksia ja silloinkin sain oikeastaan avun siitä, että itsekseen suivaannun tilanteeseen. Vähän aikaa kun antaa mennä siellä alamaissa ihan luvalla ni sisu nousee ja nostaa ylös. Silloin aiemmin kehitin mökötreenin niinku "palkkioksi" siitä, että ei kannata märehtiä vaan on lähdettävä liikkeelle. Tuon treenin löydät täältä.


Nyt en tehnyt mökötreeniä, kun säästän huomiseen treeniin jaksamista. Eikä olo ole nyt niin hyvä, että painaisin kovaa treeniä. Otinkin vaan kuntopyörällä lihaksiin lämpöä ja tein venyttelyjä. Se riittänee tälle päivälle. Tämän päivän lepään suosiolla ja treenaan sitten huomenna kovempaan - siis jos jaksan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii