torstai 10. syyskuuta 2015

Innostunu mummu salilla - taasYhtenä päivänä jaksoin tehdä kevyempää treeniä ja jo teki taas mieli salille. On tää into niin hullua. Tiedän kokemuksesta - eikä siis mikään kiva kokemus - että levätä pitäis, ja siis kunnolla palautua ennen ku lähtee taas kovaa treeniä vetämään.

Mutta minkäs teet, kun tekee mieli tehä kunnon treeniä. Ja niinhän siinä kävi, että löysin itseni eilen aamulla aikaisin salilta taas. Ja kyllähän se vähän takkusta oli se treeni. Pienemmät kierrokset oli otettava vaan heti käyttöön. Ihan rauhassa rempomatta ja missään nimessä en tällä kertaa suurentanu painopakkoja, vaan pikemminkin vähän kevensin niitä, kun oli pakko.


Yhden jalan vaakaprässi tuntui kaikista eniten. Vasen jalka tässäkin huonompi, eli sen ehdoilla mentiin edelleen.

Pyörällä menin salille ja takas ja siihen päälle tunnin treeni salilla, ihan hyvä setti taas. Vähän väsytti kotiin tullessa, mutta sillai tervettä väsymystä. Ja fiilis oli tosi hyvä.

Tänään taas salille. No tämän päivä treeni oli kehonhuoltoa ja tekniikkaa. Pyöräilin tosi rauhallisesti matkat, salilla poljin vielä lämpöö lihaksiin kuntopyörällä ja venyttelin kepin kanssa. Pt-Arin kanssa katottiin parin liikkeen tekniikat, mitkä jäi viime viikolla katsomatta, kun varattu aika ei riittänyt. No nyt on kaikki käyty läpi ja tästä alkaa säännöllinen treeni salilla. Koetan pitää rytmin: 2 kovaa treeniä salilla ja pari muuta kevyempää treeniä joko salilla tai jotain muuta. Tällä hetkellä toi sali kyllä vetää niin paljon puoleensa, että kaippa se siellä on tehtävä esimerkiksi aerobinen treeni, tabataa tai kehonhuoltoa kevyemmäksi versioksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii