tiistai 22. syyskuuta 2015

Saliaamu - eikä siis mikä tahansa aamu

Nyt se sitten on totta! Nyt se sitten tapahtui! Nimittäin se, että astelin aamulla ekaa kertaa Forever Lahden CrossFit-salin ovesta sisään treenaamaan ilman pt:tä tai ketään muutakaan valvojaa. Tunteellinen hetki ... no joo. Tais mennä vähän överiksi tää hehkutus. Mutta totta toinen puoli, eli sinne tosiaan astelin aamusta aikaisin tyhjään saliin.

Tänään vuorossa oli uusista saliohjelmista 1 ja tunnin treeni siis tiedossa. Ohjelmassa on kuntosalin puolelta laitteitakin, joten tein vain osan treenistä cf-salissa.

Soutua alkuun lämmittelynä ja avaavia liikkeitä kepin kera - perussetti että saa lihakset lämpimiksi ja estyy revähdykset ja sellaset.

Sitten levytanko paikoilleen takakyykkyjä varten. Otin varovasti sen kevyimmän 7kg:n tangon ja tein oikeastaan teknniikkaharjoituksena 3x10 toistot. Laskin tankoa alemmas ja toisena liikkeenä punnerrukset tankoa vasten 3x10. Vartalo suorana aloitin siis nyt treenaamaan punnerruksia. Pienennän nojan kulmaa pikkuhiljaa. Nyt olin vielä aika pystyssä, mutta on ne kaikki muutkin aloittaneet jostain. Tästä se lähtee mulla.


Sitten kuntosalin puolelle ja laitteiden kimppuun. Ensin ylätaljaa ja siinä painopakka oli edellisellä kerralla 20kg. Sillä otin ekan sarjan 1x15 tänäänkin, mutta kaksi muuta vedin 25kg:n painolla 2x10. T-tankosoudussa niin ikkää painoja lisäilin 5kg -> 6,25kg eli ihan varovasti vaan. Eka sarja kevyemmin 1x12 ja muut kaks 2x10. Pystysoudun pidin samoilla painoilla vielä eli 10kg/3x12.

Ojentajat on vielä aika heikko lenkki, ja siinä lisäsin vain toistoja käsipainojen ollessa edelleen 2+2kg. Toistot tänään 3x15. Vasen käsi - siis se heikompi - määrää tässä vielä painomäärän. Viimesen sarjan lopulla piti vasurin takia pitää jopa lepoa välissä, ei menny ihan putkeen. Lähti myös menemään vähän väärille lihaksille koko liike. Ei hyvä.

Sitten keskikropan ärsytyksiin. Ensin pallon päällä vatsarutistuksia 3x15 - tein aiemmin 3x12 - ja vartalonkiertoja laitteessa 3x10 - painopakka tässäkin paremmaksi myös 12,5kg -> 15kg.

Fiilis tosi hyvä. Melkein kaikissa liikkeissä tuli parannusta joko panon tai toistojen muodossa. Tää alkaa taas sujumaan.

Sitten palkkaribanaani ja lisää vettä, jotta jaksaa hyvin ajella kotia. Onneksi ei satanut vettä tänään, vaikka niin sitä lupailivat aiemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii