perjantai 11. syyskuuta 2015

Uusi tuote testauksessa

Olen nyt kesän aikana kärsinyt - varsinkin aamuisin - niveljäykkyydestä. Ilkeä vaiva, mutta menee päivän mittaan ohitse kun vaan liikun ja pidän nivelet liikkeessä. Lisäksi polven nivelrikko on vihoitellut kesän aikana enemmän kuin parin viime vuoden aikana.

En tiedä onko vaivat ikäni puolesta tullut vaihdevuosioireita - korvaava hormonilääkitys loppui keväällä - vai onko syytä ollut myös sillä, että liikunta on kesän aikana ollut kevyempää ja vähäisempää. Näitä ei ole missään tutkittu, enkä ole alan ammattilaisten kanssa keskustellut asiasta.

Haluaisin löytää itselleni sopivan luonnonmukaisen vaikka nyt esimerkiksi lisäravinteen, mikä helpottaisi oireita. Salitreenit ja muukin aktiivisuuden lisääntyminen ovat auttaneet unen laatuun - siis parantanut unta syvemmäksi ja paremmaksi - ja uskon, että nivenvaivojen vähentyminen on osittain myös tämän vuoksi vähentynyt.

Silti haluan kokeilla yhtä tuotetta, josta olen kuullut hyvää. Toiset tiedot ovat kyllä toiseenkin suuntaan tai neutraaleja, mutta haluankin kokeilla miten tämä tuote minulle vaikuttaa. Me kuitenkin olemme yksilöt erilaisia, ja mikä käy yhdelle ei käy toiselle.


Hankin nimittäin ruusunmarjajauhetta Ruohonjuuri verkkokaupasta. Aloitin vasta tuotteen käytön, joten en osaa vielä sanoa, mikä vaikutus tällä on. Tämähän on c-vitamiinilisä - missä on myös paljon muitakin hivenaineita - ja nyt flunssa-aikana varmaan muutoinkin hyväksi, kun vastustuskykyni ei ole paras mahdollinen.

Kirjoitan myöhemmin lisää tästä, ja että miten olen tuotetta käyttänyt. Ensimmäinen 1/3tl oli eilen smoothien seassa. Aloitan varovasti näiden uusien juttujen kanssa. Lisään vähitellen jauheen määrää.

Onko teillä lukijat kokemuksia tästä jauheesta ja mihin olette sitä lisänneet? Laittakaa kommentteja tulemaan.

Aiheesta löytämäni artikkelit:
http://www.tohtori.fi/?page=5599947&id=4619584
http://anna.fi/liikunta-ja-terveys/kotilaakari/kuukauden-rohdos/ruusunmarja-sisaltaa-c-vitamiinia
http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/terveys/nivelrikon_hoitokeinot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii