lauantai 17. lokakuuta 2015

Ajatuksia treeneistäTänään ajatukset on aika syvällisiä. Aamusta piti mennä salille treenaamaan, mutta mutkia tulee aina välillä matkaan, joten se treeni vaihtui pyöräilylenkiksi pirteässä syysviimassa. Oikeastaan hyvä näin, koska olisin varmaan tehnyt kiukuissani liian kovan treenin. Sen sijaan koetin rauhoittua ja nauttia syyskelistä ulkona.


Nyt nautinnosta ei kauheasti voinut puhua, mutta yritin kuitenkin ottaa voimaa laineiden liplatuksesta rantakiviin ja viuhuvasta kelistä. Olihan syksy taas astunut pari askelta talvea kohti. Kellanruskeita puunlehtiä oli satanut pyörätiet täyteen.


Niin ja rauhoittuminenkaan ei oikeastaan onnistunut. Muutama päivä on ollut tällä viikolla hiukkasen alavireistä. Tiistain voimatreenin jälkeen oli ihan hyvä olo, mutta kun tiesin että seuraavina päivinä pitäisi ottaa iisisti ja tehdä aerobista treeniä ja venytellä, niin ... blääh. Miten se voikin olla niin vastenmielistä? Vaikka hyvin kyllä tiedän, että käsi esimerkiksi olisi paremmassa kunnossa tällä hetkellä jos olisin venytellyt paremmin ja levännyt välillä kunnolla.

En vaan ole löytänyt vielä sellaista sopivaa aerobista treenimuotoa, mikä olisi siis just minulle sopivaa. Niin ja mitä viitsisi tehdä yksin. Tällä hetkellä ei ole treenikaveria. Pyöräily joko ulkona tai sisällä ovat ainoat mitä viitsin tehdä. Kaippa se on talvirenkaat hankittava pyörään.

Kössiä tekis mieli pelata, vaan yksin se on aika tylsää. Kävely on minusta yksin tosi tosi tylsää. Ja tällä hetkellä hyvät lenkkimaastot eli metsät - missä voisin lenkin silloin tällöin heittääkin - ovat kaukana eikä ole kyyditsijää.

No uiminen? Hiihto talvella? Ei oikee ja ei. Ei nää oo mun juttuja ollenkaa. Ei ryhmäliikunnat - juu ei. Lumista talvea odotan, että pääsen vihdoin kokeilemaan viime talvena ostamiani lumikenkiä.

Olis kiva päästä taas kokeilemaan jotain aivan uutta, mutta mitä? Kaveri ehdotti avantouintia, mutta tarkemmin kun olen tässä miettinyt, niin en taida uskaltaa. Tuo hengen salpaantuminen kylmään veteen mennessä ei kauheasti houkuttele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii