sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Outoja tuntemuksia


Uuden pt:n, uuden ohjelman ja muutamien ruokavaliomuutosten myötä - venyttelyn lisääntyminen, salitreenin ajallinen pidentyminen, proteiinin vähäinen lisääntyminen, minulle hyvä aikaisen aamun treeniaamupalan löytyminen, vehnän plus sokerin minimoiminen, monivitamiinin vaihtaminen - on tapahtunut jotain uutta tän mummun kropassa.

Pari viikkoa sitten oli sellanen pienen pieni ahaa-elämys salilla - muistaakseni se oli maastavetoa tehdessä. "Tätäkö on keskivartalon se tuiki tärkeä tuki? Sekö alkaa löytyä?" En tiedä onko useilla kirurgisilla leikkauksilla sisuskaluissa ollut osuutta asiaan - vai se että niitä ei ole tullut aktiivisesti ja tietoisesti käytettyä - että keskivartalon lihaksiston hermotus antaa vasta nyt alustavia merkkejä olemassaolostaan ja poimivuudestaan. Jee!

Perjantaina kävi hieroja ja nyt ei tullutkaan huutia betonimöykkylihaksista yläselässä vaan outoja positiivisia hymähtelyjä ja kommentteja alaselän helposti hierottavista lihaksista. Toki yläselässä oli hierottavaa vielä, mutta siinäkin tilanne oli muuttunut parempaan.


Ja vielä kolmantena - luetteloin tässä samaan tyyliin kun muuan poliitikkokin tekee - eilisen salitreenin jälkeen myöhemmin kotona oli olo sellainen kuin ei olisi kovaa treeniä tehnytkään ja mieli teki lähteä heti uudestaan tekemään sama treeni. Sehän olisi ollut aivan tyhmää tietysti, mutta aiemmin on ollut tosi kireä olo lihaksissa. Syy ei suinkaan siis ollut siinä, että olisin tehnyt löyhää treeniä. Nostin painojen määrää melkein joka liikkeessä:

* takakyykyt 19,5kg  >  kokeilin jopa 24,5kg sarjan 1x8
* ylätaljavedot 25kg  >  30kg
* t-tankosoutu 6,25kg  > 7,5kg
* vartalonkierto laitteessa 15kg  >  17,5kg.

Pieniähän nuo painot ja niiden suurentamiset vielä on, mutta en halua rikkoa paikkoja enkä saada uudestaan rasitusvammoja - vieläkin parantelen tuota kyynärpäätä. Niin ja ikääkin on jo ihan kivasti plakkarissa niin ei sitä enää niin revitellä. Ja hiljaa hyvä tulee - tekniikka ennen kaikkea tulee olla hyvä ja siihen panostan nyt ennen suuria painoja.

Parin viikon päässä oleva kehonkoostumusmittaus sitten näyttää mitä on noin niinku tapahtunut kropassa, mutta nyt tuntuu tosi hyvältä. Painon kehittymistä - onko tullut lisää vai vähentynyt - en yhtään tiedä sanoa, kun kotivaa'an patteri loppui eikä uutta ole ostettu. Enkä oikeastaan kaipaa painolukemia, vaan tärkeämpänä tavoitteena olisi nyt saada rasvaa pois kehosta ja lihasta vähän vaikka tilalle. Niin ja toi nesteprosentti kehossa vähän kans saisi nousta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii