torstai 5. marraskuuta 2015

Reenii ja muutakii

Onpas ollu aika kiireinen viikko. On ollu treenejä, kavereiden tapaamista ja kaikkee. Ei oo kauheesti ehtiny blogia päivittämään.


Maanantaina yksi hyvä ystävä lähti kanssani metsälenkille Lahen Tapanilan metsään. Kaverin koirat oli matkassa. Ja lahjaksi sain vielä hyvän treenin, kivan seuran ja hyvän mielen lisäksi vitamiineja ja maitohappobakteeria.


Lenkiltä kotiin suihkuun, syömään ja sitten kirppariostosta hakemaan. Bongasin fb-kirpparin kautta juuri meille sopivan pöytälampun edullisesti.


Tiistaina piti olla treeneistä lepopäivä, mutta kun keli oli niiiiiiiiiiin ihana niin en voinut olla lähtemättä pyörälenkille järven rantaan. Koetin ajella sillai kevyesti.Keskiviikkona tie vei heti aamutuimaan salille - kuinkas muuten. Ohjelmassa oli maveja ja jalkaprässiä muun muassa. Pientä edistymistä tapahtui taas tälläkin kertaa. Mavessa toistot meni 32kg:n painoilla.Ja tänään - taas niin ihana syyssää - oli toisen kaverin kanssa ulkoilua Hollolan puolella Messilän maastoissa. Messilän laskettelurinteitä ja koko aluetta siivottiin jo kauden alkua varten. Lumitykit oli tuotu rinteille, hissien toimintaa testattiin ja työmiehiä vilisi joka paikassa. Eiks oo muuten huikeet näkymät tuolta rinteiden yläpäästä?


Viikon alussa liityin mukaan myös Movember 2015 -kampanjaan. En aio kasvattaa viiksiä, vaan olla mukana MOVE-haasteessa ja liikkumalla keräämässä varoja. Kuulun oman kuntosaliketjun ryhmään Forember.
Tulkaapa muutkin mukaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii