sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Takakyykkyi ja vipareita


Jep. Salilla on taas vierailtu. Halloween-juhlat eilen näytti verottaneen aamutreenaajat aika vähiin. Ei meitä ollut tänään kuin kolme - kun vertaa keskellä viikkoa lähes kymmeneen hikoilijaan.


Takakyykyt meni tosi kivasti, mutta vähän jäi harmittamaan kun olin sotkenut muistiinpanoni edellisestä treenistä ja tein aivan samoilla painoilla - 19,5kg - ku viimeksi. Ens kerralla sitte laitetaan lissää painoja :).

Kuva täältä
Koska vasen kyynärpää on ollut kipuileva, niin sovimme pt-Arin kanssa, että pystysoutu taljassa jätetään pois ja tilalla kokeilen vipunostoja eli vipareita sivulle käsipainoilla. Otin vain 2+2kg painot ja tein 3x12 sarjat - jokainen on aloittanut pienillä painoilla. Tuntumaa kädessä oli vähän, mutta ei pahaa. Tää olikin eka kerta kun teen vipareita sivulle. Ilkee liike, täytyy sanoa. Ja huonot lihakset myös :( .

Muutakin tuli tehtyä tänään: ylätaljavetoja, t-tankosoutua, ranskalaisia punnerruksia, vatsarutistuksia pallon päällä ja vartalonkiertoja laitteessa. Ihan hyvä vähän reilun tunnin treeni siis oli.

Pari viikkoa treenaan vielä näillä saliohjelmilla ja sitten pt tekeekin uuden ohjelman/uudet ohjelmat. Vähän on jo jännitystä, että minkälaista on luvassa. Fustratreeneissä viikko sitten tuli kaikki jumitukset esille ja niistä meni raportti pt:lle. Vaikuttaako raportti tulevaan suunnitelmaan? Noh, sen näkee kun näkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii