torstai 21. tammikuuta 2016

Bloggarin päiväkirjaa taas kuvien muodossa

Ei oikein ole nyt kirjalliseen bloggaamiseen ollut aikaa ja energiaa. Tässä siis kuvien kera taas reilun viikon juttuja.


Forecross-salilla kävin pari kertaa. Harmitti vaan kun joku oli taas kerran jättänyt siivoamatta levytangon takaisin telineeseen. Ei ole kiva aloittaa treeniä siivoamalla toisten jälkiä. Njähh! Harmistuminen ei onneksi haitannut omia treeniä. Viime viikon treenit olikin hieman pienemmällä teholla, jotta kroppa sai levätä. Toistot pysyi samassa, mutta painoja pienensin ja tasailin sykkeitä vähän enemmän liikkeiden välissä, ja vaihdoin pari liikettä kevyempään versioon.


Ostin täydennystä lisäravinteisiin ja tällä kertaa kokeilen kuvan mukaista magnesiumsitraattia. Ja nyt kun aloituksesta on kulunut reilu viikko, niin tosi hyvältä vaikuttaa. Yhden tabletin otan iltaisin ja magnesiumin määrä on 187,5mg. Aiemmin otin 150mg ja nyt tämä lisäys on parantanut kyllä untani.

Toinen uusi juttu purkin alla on kirja, jonka mieheni toi kirjastosta. Larssenin Helvetinviikko oli tosi hyvä ja ajatuksia herättävä kirja, suosittelen. Katsoo nyt miten ja milloin toteutan oman helvetinviikkoni. Keväällä vai kesällä? Saa nähdä koska olen tarpeeksi hyvin valmistautunut siihen.


Edellisessä kuvapostauksessa oli myös yksi ruokakuva, joten laitan tähänkin yhden lounaskuvan. Jauhelihaa, raejuustoa, keitettyä punajuusta ja tomaattia - nam! Punajuuria suosittelen, ne on ihania ilman etikkaa.


Mikä lie tullut, mutta oikean käden kyynäralue vihotteli ja mikäs muu kuin kylmähoito kokeiluun. Auttoi hetkellisesti. Luulen vaan, että käsi on saanut liian suuren annoksen hiiren liikkeitä eli tietokoneella on taas tullut istuttua luvattoman pitkään. Onko jollain jotain hyviä ideoita, että millä tästä laitteesta voisi päästä irti useammin?


Olo oli välillä vähän väsynyt, mutta kahvia koneeseen ja päiväunet auttoivat siihen.


Eetu-kissa oli saanut vähän kylmää ja oli meidän nuhis-kissa. Pärski ja tuhisi muutaman päivän ajan. Tässä Eetu koetti nukkua pää kohollaan sohvan käsinojalla, jotta hengittäminen olisi helpompaa. Nyt kissa on jo kunnossa ja koiruuksia - eikun kissuuksia tekemässä sen minkä ehtii.Mitäs ne nämä kuvat sitten kertovat? Hih ... Kävin hyvän kaverini kanssa pelaamassa squashia eli kössiä ja kaveri pisti sitten lyöden oikein kunnolla, mutta maila mokoma oli väärässä asennossa ja pallo lensi kattoo ja jäi kiinni lampun ritilään putoamatta siis alas takaisin. Naurunhohotus vaan kuului kun kaveri lähti hakemaan tiskiltä uutta palloa meille ja hohotus kuului vielä kun hän palasi takaisin. Vatsalihakset siis saivat myös treenissä osansa. On se vaan tehokas peli tuo kössi. Vähän reilun tunnin peli kulutti lähes 500kcal.


Lepopäiviä pitää myös olla välillä. Katsoimme pari elokuvaa mieheni kanssa ja laitoin naposteltavaksi popcorneja kulhollisen. 


Saunan jälkeen, kun kiuas on vähän jäähtynyt, on kissojen vuoro nousta lauteille ja sinnehän ne kaikki menivätkin heti kun vaan luvan saivat. Kaikki ovat yli 10 vuotiaita ja pitävät lämpöisestä. Nauroimme mieheni kanssa, kun tokaisin tuon kuvan otettuani kissoille, että makkarat ja oluet on tarjolla keittiössä ja heti yksi kissoista hyppäsi ja lähti kohti keittiötä. 


Tein kokeellisia valokuvauksia. Jotenkin nuo lasi ja valo ja varjot kiehtoo minua. Tämä on vesilasi ruokapöydällä johon kattovalo osuus jännästi.


Pakkasella kävimme mieheni kanssa ulkoilemassa ja ulkoiluttamassa kameraa. Sillä reissulla sain kokea mitä on käsien paleleminen niin että sattuu. Sormet meni melkein tunnottomiksi - pakkasta oli -21°C ja tuuli - ja kun laitoin rukkaset käteen ja istuimme autoon lämpimään niin voi sitä pakotusta ja painetta mikä sormissa oli hetken. Seuraavalla kerralla jätän vaikka sormikkaat käteen enkä ole paljain käsin enää pakkasessa kameran kanssa.

Muutamia talvikuvia ehin kuitenkin ottaa ennen kuin kädet ihan jäätyivät.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii