maanantai 11. tammikuuta 2016

Mitä kaikkee?

Blogin kirjoittaminen on nyt hieman jäänyt. Ei ole oikein ollut rauhaa kirjoittaa eikä kirjoitussuoni - vai mikä se nyt onkaan - ole oikein sykkinyt tekstiä "paperiin".

Nyt korjaan asiaa heittämällä tähän kuvien kera, että mihin kaikkeen sitä on aika kulunut.

Tuli syötyä suht terveellisesti ja kokeiltua uuttakin - nimittäin porkkanalettuja. Resepti vaatii vielä hieman kehittelyä - mutta banaanipalojen kera aivan siis tajuttoman hyvää.


Tuli käytyä salilla treenaamassa ja sykemittari mokoma säikäytti. Menin pukkariin ja sammutin sykemittarin - ja WHAT? Mittari pyys päivittämään uuden maksimisykkeen 191. Nyt tosiaan säikähdin, että pitäiskö huolestua. Mutta kyllä tämä taisi loppupelissä olla mittarin omia juttuja eli ottanut varmaan häiriötä jostain. Ei nimittäin tuntunut mitenkään erilaiselta. Tilanne on kyllä tarkkailussa kun teen vastaavan treenin uudestaan.
Pakkaspäivinä sisällä neuloin paljon. Näistä tulee läheisille villasukkia.


Tokihan kissat saivat myös rapsutuksia ja silittelyjä. Nekin kaipasivat läheisen lämpöä kun oli kylmä.


Tuli ihailtua luonnon valoilmiöitä - halo - ja pakkasen taideteoksia ikkunassa - kuurankukkia.Kun pakkasta ei ollut niin kauhean paljoa niin uloshan sitä oli painettava happea saamaan - eihän sitä nyt sisällä montaa päivää jaksa olla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii