sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Blogin sisältöön muutoksiaKun blogiin kirjoittaminen on ollut viime aikoina hieman sanotaanko takkusta ja sanasuoni ei oo oikein sykkinyt, niin mietin vähän että teen asian korjaamiseksi. Ja löytyihän se ratkaisu.

Huomisesta alkaen blogiin tulee viisi pääaihetta: liikunta, ravinto, kissat, pohdintaa jostain ajankohtaisesta ja käsityöt/valokuvaus/sisustus tai jokin muu harrastukseni. Nämä aiheet käsittelen niin että maanantaisin kirjoitan liikunnasta, ravintojuttuja on tiistaisin jne. Noh - viikossa on seitsemän päivää, joten viikonloppuisin teen vähän yhteenvetoa viikosta ja/tai nostan jonkun onnistumisen - tähtihetken - esille paremmin tai jos joku juttu on mennyt aivan totaalisesti päin mäntyä, niin koetan keksiä siihen ratkaisun, tai katson ainakin että opinko huonosta kokemuksesta jotain. Se seitsemäs päivä on sitten vielä varalla, jos tulee jotain aivan yllättävää kerrottavaa tai sitten pidän yhden lepopäivän.

Katsotaan miten tämä uudistus nyt toimii, mutta kun olen tällainen samoihin uriin tylsistyvä, niin ainahan vaihtelu virkistää. Kommentteja saa jättää, että mitä tykkäätte. Ja jos on ideoita kirjoitusten sisältöön, niin ilomielin otan niitä vastaan - varsinkin nuo torstaisin eetteriin tulevat pohdinnat kaipaavat aiheita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii