perjantai 19. helmikuuta 2016

Harrastukseni: sisustus

On aika ylevää sanoa, että harrastan sisustusta. Korjataan tässä heti alkuun asiaa niin, että pidän sisustamisesta ja mikäli rahaa olisi vähänkään enemmän niin sisustaisin omaa kotiamme enemmän. Nyt sisustaminen on kausiluonteista ja vähäistä, MUTTA... pää on aivan täynnä unelmia ja ideoita. Nämä ehkä toteutuvat tai sitten ei. En ota siitä mitään paineita, vaan koetan iloita niistä pienistä jutuista mitä saan ja voin tehdä.

Viimeksi tällaisia uudistuksia kotonamme on ollut pintaremontti - mikä on siis vielä kesken. Keittiönurkkaus ja makuuhuone ovat valmiina ja eteisestä myös osa. Mutta hiljaa hyvä tulee. Keväällä tästä on hyvä jatkaa.


Nyt suunnitelmissa on parvekkeen kevät- ja kesäilme. Parvekkeen sisustaminen alkaa tähän aikaan siksi, kun kissat haluavat ulkoilemaan ja tarvitsevat turvallisen ja mielekkään paikan. Toki ihan kiva jos me ihmisetkin sinne mahdutaan ja saadaan parvekkeesta nauttia - edes vähän. Viime vuonna laitoin puutarhakaupasta ostetun ruohosipulin kasvamaan ruukkuun ja olen antanut sen talvehtia parvekkeella. Saa nähdä herääkö enää henkiin. Tuon viikonvaihteessa sipulin sisälle heräilemään ja samalla näen, että onko uuden ostaminen edessä vai ei.


Parvekkeella ollut rahi on aika rikki - kissat ovat siitä kynsineet aika paljon. Rahi kaipaa tuunausta siis ja mietin siihen uuden päällisen ompelua. Pitäisi lähteä kirppiksiä kiertämään että löytyisi edullinen pala tukevaa kangasta tuohon hupuksi.


Lisäksi mietin taulujen ja keräämieni mustavalkoisten kissakorttien paikkoja seinille kehyksiin. Laitanko ryhminä niitä ripustettuna vai riviin tauluhyllylle? Tämä jää vielä nähtäväksi.

Tällaista pientä muutosta ja suunnittelua vaan. Ei mitään kalustekokonaisuuksia tai uutta sohvaa. Tällä lailla on jotain pientä puuhastelua ja mieli pysyy virkeänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii