lauantai 20. helmikuuta 2016

Viikon positiiviset jutut

Keräänpäs taas kuluneelta viikolta kivoja ja mieltä ylentäviä tapahtumia. Niitä kun aina on, vaikka ei niitä meinaa huomata. Nyt olen opetellut löytämään enemmän positiivisuutta kaikesta - vaikka olisikin jokin vastoinkäyminen tai pieleen mennyt treeni - tai vaikka vain ottaa opiksi ja ojennukseksi seuraavia kertoja varten.


Ja jottei nää positiiviset jutut olis aina pelkästään liikuntaan liittyviä, niin tällä viikolla oli taloudelliseen tilanteeseen ihan pikkiriikkinen parannus - siis vain +11e/neljän viikon jakso. Kyllä kun ihminen on tiukoilla niin pikkanenkin tulonkorotus on iloinen uutinen.


Kokeilin viikolla toisen vanhoista syksyn saliohjelmista ja siinä olevan voimaliikkeen - maastavedon. Kolme kuukautta sitten tein 32kg:lla pari 8 toiston sarjaa. Nyt ei tullut omaa ennätystä, mutta paremmin meni kuin syksyllä. Sain 40kg:lla 1x3 ja 1x4 toistoa. Ihan tyytyväinen olin, koska treeniaamu ei ollut aivan paras mahdollinen. Oma ennätys on vuoden takainen ja silloin tein toistoja 45kg:lla.

Kehonhuoltoahan ei saa missata - eli älkää tehkö niin kuin minä teen vaan niinkuin minä sanon. Tällä viikolla - ja aiemminkin - venyttelyt ovat vähän jääneet ja kun hieroja pääsi käsiksi yläselkäni lihaksiin niin betoniksihan niitä haukkui. Ei ihme, että on ollut takkuista nostella käsipainoilla vipunostoja ja muuta, kun lihakset on niin jäkissä. Nyt niitä on avattu ja kun taas muistaisin itsekin niitä huoltaa. Tässä tämän viikon oppimiskohta.


Tiistaina kävin tosiaan vielä salilla, mutta nyt salikortti lepää kevättaukoa 12 viikkoa ja eilen sainkin pt-Arilta uudet kotitreeniohjelmat. Uusiakin liikkeitä löytyy seasta, mutta myös tuttuja liikkeitä on mukana paljon. Ohjelmissa on pientä muuntelumahdollisuutta, jotten kyllästy tekemään yhtä ja samaa. Tämä on tosi hyvä. Tulee pysyttyä asetetuissa tavoitteissa ja kunto kohenee - ainakin niin olis tarkoitus. Olin salilta tullessa niin intoo täynnä, että olis tehny mieli heti kokeilla kotona yks treeni vetää läpi. Mutta en sitä tehnyt, koska päivän ohjelma oli jo suunniteltu toisin.

Nyt pitäisi pää saada rauhoittumaan. Siellä liikkuu tuhat ja yksi ajatusta ja ideaa mitä pitäisi tehdä. Täytynee ottaa paperia ja kynä ja listata jutut - ja eiku toteuttamaan vaan yks kerrallaan niitä pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii