lauantai 26. maaliskuuta 2016

Tapahtumia kuvien kera

Laitanpa taas kerran kuvapäiväkirjaa, kun tekstin tuottaminen isommalti ei oikein nyt suju.

 


Koetin välillä treenatakin. Hartsa-kissa oli kovasti utelias siitä, että onkohan välineet varmasti kunnossa ja teki vähän mielensä mukaisia korjauksiakin jumppamattoon. Tuliko paremmaksi? Noh, en oikein osaa sanoa.


Välillä piti kuunnella kroppaa ja ottaa rennostikin. Pieni lasi valkkaria parin jaffa-keksin kera oli ihan riittämiin. Ja kun ei koko ajan syö tällaista, niin ... mm-m ... että maistuikin hyvälle.

Tyttären tytön kanssa yhtenä päivänä kylvimme pääsiäisruohoa - ohraa, jotta siitä saa "salaattia" kissoille, eli huvi ja hyöty samassa - sekä myös tuohon vihreään ruukkuun herneitä, joista saamme muutamien päivien kuluttua maukkaista herneenversoja leivälle. Nam, nam! Ja kun kylvötouhut oli tehty, niin menimme ulos hoitamaan heppaa. Minkähänlainen hevostyttö tästä tuleekaan?


Kun oli touhunnut paljon, niin piti taas välillä levätä ja vaikka lukea. Harmi vaan, kun kirjan sai vain 2 viikoksi lainaan kirjastosta. Ehdin pääasiat pikaisesti lukea läpi. Suosittelen. Kirja sisältää paljon asiaa. Itsekin löysin muutaman vinkin ruokailuihini, joita aion kokeilla.  


Kokeilin taas kuntopyörällä pidempää "lenkkiä" eli 31,6km johon aikaa meni 1h 15min. Tässä kulutus ja sykkeet kuvassa. Tunnin kohdalla olin lopettaa, mutta pääsin sisulla ja hyvän musiikin siivin loppuun saakka. Tämä oli toinen kerta, kun poljin yli tunnin ajan. Ensimmäisellä kerralla noin kuukausi sitten matkaa taittui 30,3km.


Olemme saaneet nyt saatella toisenkin kissan matkalle taivaaseen. Eetun poismeno tuli aika yllättäen. Luulimme, että sillä on vain tulehdusta suussa, mutta kun verenvuoto ei lakannutkaan lääkkeillä, niin veimme kissan uudelleen lääkäriin, ja saimme ikävää kuultavaa. Nielusta löytyikin kasvain ja sieltä vuoto tuli. Ei siis mitään tehtävissä. Minun hoitsukissa siis lähti. Eetu tuli meille 12 viikkoa vanhana ja oli meillä melkein 11 vuotta. Tämä oli minulle kova paikka ja itkuhan tässä tulee näköjään vieläkin.

Tämän oven taa Eetu jäi, ja kotiin tuotiin tyhjä koppa. Remu ja hoitokissa Hartsa ovat olleet ikävissään myös. Vasta tänään - neljä päivää myöhemmin - ruoka on maistunut normaalisti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii