maanantai 7. maaliskuuta 2016

Uusia välineitä kotitreeneihin

Jotta kotitreenit pysyisi mielenkiintoisina ja treenit olis kivoja tehdä, niin pakostakin on välillä hankittava lisää treenivälineitä. Näin ainaski mulla on.Uusimpia hankintoja on leuanvetotanko ja vastuskuminauhasetti. Nämä molemmat auttavat nyt mun tämän hetken kotitreenien liikkeisiin.

Mitään superhyper-laadukkaitahan nämä ei ole, mutta ajavat asian ihan hyvin minulla.

Leuanvetotanko on ollut venyttelyyn apuna, yläselän aktivointia olen siinä tehnyt sekä vastuskuminauhan kanssa ylhäältä alas vetoja eri muodoissa.

Vastuskuminauhat auttavat monessakin liikkeessä - kuten jo edellä mainitsin. Tähän mennessä olen kokeillut sitä myös jalkojen ojennuksessa selällään. Tällä saa paremman tuntuman takareisiin ja pakaroihin kuin Gymstickillä - missä vastus tulee vinosti sivuilta. Gymstickillä tuppas vaikutus menemään reisien ulkosyrjille vaan, eikä polvikaan oikein tykännyt hyvää.

Muuta uutta en nyt kaipaakaan. Eikä pienen asunnon tilatkaan riitä hankkia kaikkea. Näillä tulen ihan hyvin juttuun toukokuulle saakka - ja vaikkapa sadepäivinä tai kehonhuoltopäivinä sen jälkeenkin. Ja jos vaikka joskus sais sen ekan leuanvedon tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii