lauantai 12. maaliskuuta 2016

Viikon kivat


Lähdin miettimään, että mitäs kivaa tällä viikolla on oikein tapahtunut. Ja pitikin miettiä aika pitkään ennen kuin kaiken ei-nyt-niin-kauheen-kivan seasta löytyi niitä pieniä ilon hetkiä.


Kissojen touhuilu on minulle aina mieltä virkistävää - tai ainakin silloin kun eivät tappele keskenään tai eivät riko mitään. Kolmen vanhan kissan kesken kun aina sattuu ja tapahtuu. Hartsa katselee paljon telkkaria ja tässä kuvassa yllä ihmettelee koirien tekohammasmainosta.

Eilen seurasin myös hoitokissa Hartsan touhuja, kun hän yritti saada kiinni varjoja. Metsästysvietti jylläsi kovasti ja katti hyppi seinää vasten koettaen tavoittaa minun varjoja. Liikunta on hyväksi seniorikissallekin. Ja tänään Remu ja Hartsa kyttäsivät toinen toistaan ja juoksivat kämppää päästä toiseen. Nyt nukkuvat hyvää palauttavaa unta.

Kuva: titannutrition.net
Tänään kotitreenissä oli ahaa!elämys eli lamppu sananmukaisesti syttyi päässäni, kun tein valakyykkyjä kepin kanssa ja yhtäkkiä tajusin mitä tarkoittaa liikkeen aikana, että pitää laittaa lapoihin lukitus. Kyykkääminen oli sen jälkeen puolet helpompaa - joskin harjoitusta liike vaatii vielä paljon ennen kuin otan tangon tai siihen lisäpainoja käsilleni.

Kun viikolla näytti aika synkältä rahojen vähyyden kera ja tilanne jopa epätoivoiselta, niin saimme seurakunnan diakoniasta apuja ja sosiaalitoimistossakin oli todella avulias virkailija. Stressi väheni vähän, joskin onhan tässä vielä kaikki tukihakeminen vielä vailla päätöstä, mutta elämme toivossa että apuja saamme. Ja mieheni kanssa teimme laskelmia ruuan suhteen ja suunnittelemme vieläkin tarkemmin ostoksemme ja koetamme säästää ruokakuluista - kun mistään muusta ei paljoa ole enää ottaa pois.

Oli aivan oikea päätös jättää salikorttikin nyt tauolle. Siinäkin tulee säästöä. Pt-palvelut on seuraava, mitä mietin vähemmäksi. En jätä sitä kokonaan pois - koska kaipaan kuitenkin uusia haasteita ja mikäli teen jotain uutta liikettä itsekseen alusta saakka väärin, saatan saada vammoja joiden hoitaminen tulee kalliiksi - mutta harvennan tapaamisia varmaan jatkossa. Luulen jo osaavani aika paljon suunnitella treenejäni itsekin. Jos nyt silloin tällöin näkee ja tehdään mittaukset kehon koostumuksesta ja saan jotain uusia treenivinkkejä tai tekniikkaohjeita, niin se saattanee riittää. Tästä täytyy keskustella pt:n kanssa vielä kun nähdään. Sali- ja kotitreeniohjeita löytyy jo melkoinen kasa. Ja onhan salilla aina mahdollisuus kysyä neuvoa ohjaajilta klubitunnin aikana ilman eri veloitusta, jos nimittäin tulee ongelmaa tekniikan kanssa.

Perusasiat ovat kuitenkin hyvin eli meillä on asunto, ruokaa ja ollaan terveitä. Siitä on syytä olla kiitollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii