lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kuvapäiväkirja jatkuuAlkuviikosta ulkoilutin taas pyörää. Keli oli aamusta vähän viileää, mutta hiljakseen kun ajeli niin tarkeni kyllä hyvin. Kävin katsastamassa jäätilanteen Veskun rannassa. Hyvää vauhtia sulamassa jo.


Rannassa oli todella ihanan hiljaista. Muutama ulkoilija oli minun lisäksi vaan. Rakastan tällaista rauhaa.


Täytyy myöntää, että nyt vasta tällä viikolla maistoin ekaa kertaa tätä herkkua eli proteiinijäätelöä. Pieni purkki riitti tosi hyvin, koska maistui aikas makealle. Todella hyvää, mutta melko kallista - en olis normaalihintaan edes raaskinu ostaa.


Kotona tuli karvaisten personal trainereitten kera treenattuakin. Olo ei vaan ollut aivan paras mahdollinen. Stressiä hieman pukkas ja yöunet oli taas jostain syystä melko huonot. Pidinkin kolme lepopäivää, ja tein vaan venyttelyjä vähän.

Tänään sitten melko hyvin nukutun yön jäljiltä olo oli parempi. Kyllä se vaan yöuni on oltava kohdillaan että jaksaa. Otin kokeeksi lisää magnesiumia, mutta en vielä osaa sanoa että oliko se syynä parempaan uneen. Täytyy kokeilla vielä uudestaan.


Aamusta oli niin mahtava keli, että olis ollu rikos jättää ulkoilut väliin. Ja suuntana oli tietysti ranta. Käytiin samalla katsomassa jäätilannetta ja putkityömaan poistuminen hyvältä pyöräreitiltä. Linnut lauloivat - ja oikeastaan rääkyivät - ja olivat vähän äkäsiäkin kun menin kameran kera rannan lähelle. Pesäpaikkoja olin varmaan lähestymässä, niin puolustivat niitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii