lauantai 30. huhtikuuta 2016

Viikon varrelta

Vaikka muuttoon on vielä neljä viikkoa aikaa, ollaan jo hyvissä ajoin aloitettu. Laatikoiden keskellä eletään siis taas. Tavaraa on poistunut jo hyvin kierrätykseen ja roskiin.


Ruokavarastoja ollaan myös pienennetty. Eipä ole niin paljoa kannettavaa sitten muuttopäivänä. Pakastimissa on vielä jotain ja nekin päästään sen jälkeen sulattamaan seuraaville asukkaille valmiiksi. 


Maitojauhetta on saatu paljon seurakunnan avustuksissa ja sen käyttöä mietittiin. Pakkauksen kyljessä oli uunijuuston ohje, mikä kuulosti hyvälle ja ennen kaikkea helpolle tehdä. Maitojauhetta, vettä, suolaa ja pari kananmunaa. Nämä sekaisin ja uunipellille paistumaan. Ja oli muuten tosi hyvää mansikkahillon kera. Melkein ku olis pannukakkua syönyt vaikkei taikinassa ollut jauhoja lainkaan eikä sokeria. Tuoreiden marjojen kanssa olisi varmaan myös tosi hyvää. Pelti olisi vaan saanut olla vähän pienempi, jotta juustosta olisi tullut paksumpi.


Mies haki kirjastosta yhden varaamani kirjan. Voi kun vaan ehtisi sen lukea, kun laina-aika tällä uutuudella on vain pari viikkoa. Varmaan mielenkiintoinen. 


Nyt aika on mennyt pari päivää kissaa hoitaessa. Remulle iski ripuli ja on muutoinkin aika vaisua kattia ja laihtunut jonkin verran. Apaattinen on vähän ollut siitä lähtien, kun kaverit Kille ja Eetu lähtivät pois, eikä ruokahalu ole ollut samanlainen enää. Onko tästäkin kissasta luovuttava? Sen näyttää alkuviikko, kun käymme lääkärissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii