sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Salitreeniä

klo 5.10  Kello soi ja sitten eiku pirteenä ylös ja laittamaan kissalle ruokaa. Niin, meillä on vielä hetken ajan tyttären kissa Hartsa hoidossa. Sain yöllä nukuttua melko hyvin ja vireys treeniä varten oli ok.

klo 5.30  Aamupalaa kehiin ja energiaa jotta treenit luistaa hyvin. Reppu onkin jo illasta valmiina - noh ainakin osittain. Loput tavarat mukaan ja eiku matkaan.

klo 6.10  Pyörällä salille. Pukkariin ja vaatteiden vaihto. Matkalla kastui, kun aamun ainoa sadekuuro osui just kohdille matkan aikana. Ei haittaa, kesä kuivaa minkä kastelee, eikä tullu yhtää kylmä.

klo 6.30  Forecross-salin ovesta sisään ja lämmittelyt alkuun hyvin, ettei paikat rikkoonnu ja että kroppa herää oikein kunnolla tulevaan treeniin.

klo 7.40  Treeni tehty ja hiki virtaa. Fiilis oli tosi yllättynyt siitä et kuinka helposti treeni meni. Tein viime syksyisen ohjelman läpi - noh vähän kevyemmin otin nyt alkuun. Varovasti pitää alottaa tauon jälkeen.

klo 7.50  Kuteet niskaan ja polkien kotia. Nyt selvisin kuivana, joskin vähän kosteissa vaatteissa.

klo 8.15  Suihkuun ja toinen aamupala.

klo 8.50  Nyt vois miettiä, että mitähän tänään tekis taas tän muuton juttuja eteenpäin. Tänään vois olla tuhottavien papereiden silppuamista. Ja eiku siis silppuri laulamaan.

Ja tästä se päivä lähtee taas kohti iltaa. Aamutreeni paras treeni! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii