perjantai 13. toukokuuta 2016

Taukoja


Toistuvissa jutuissa on hyvä pitää taukoja. Noh, tässä on nyt tullut kirjoittamisessa pidettyä taukoa ja on tullu treeneissäkin vähän höllättyä. Molemmat vähän pakon sanelemana.

Stressiä on ollut kissojen kuolemien, taloudellisen tilanteen ja tulevan muuton kanssa aika paljon. En ole ehtinyt - enkä oikeen jaksanutkaan - kirjoituksia näpyttelemään. On pitänyt keskittyä muihin juttuihin. 

Ja toisaalta on ollut ihan hyvä vaan olla, nukkua ja syödä sillon kun on nälkä ja sitä mitä sattuu olemaan. Kroppa on kiittänyt levosta ja rauhoittumisesta. Pää ei vaan ole tykännyt hyvää siitä, että treenit on jääneet väliin ja että ruokakin on ollut sitä sun tätä. 


Keskiviikkona - siis kaksi päivää sitten - alkoi salitreenit taas. Helmikuulla laitoin kortin kevätlomalle ja tein kotitreeniä ja ulkoilua. Ja nämä vaihtelevalla menestyksellä. Tein salilla nyt kevyen treenin ja testailin, että mitä kropalle kuuluu ja mitkä olis ongelmakohdat. Niitähän löytyi ja taas samoista kohdista oikeastaan eli keskikroppa, ojentajat ja yläselkä. 


Tänään oli pt-tapaaminen ja kehonkoostumus mitattiin. Painoa oli tullut lisää, lihasmassaa vähän vähentynyt ja rasva kropassa vähän lisääntynyt helmikuun mittauksiin verraten. Tämän tiesinkin jo, koska olo ei ole ollut hyvä vaan sellanen vähä turvonnu ja tunkkanen. 

Katsottiin - pyynnöstäni - pt:n kanssa tekniikkajuttuja ja pari uutta liikettäkin. Uutena oli farmarikävely, slam ball ja lantionnosto yläselkä penkillä lisäpainon kera. Vanhoista liikkeistä katsottiin maven ja takakyykyn tekniikka kohdilleen - eli tsekkausta jatkaa taas yksin treenejä turvallisesti. 

Nyt jatkan näillä ohjeilla tuonne elokuulle saakka ja siellä on taas mittaus ja niin, muuta ei vielä suunniteltu. Katsotaan miten kesä menee. 

Keskiviikkona oli kyllä intoa lähteä salille, ja tänään sain vielä enemmän motivaatiota treenaamiseen. Tästä se taas lähtee. Tavoitteet kun vaan maltan pitää realistisina ja kuitenkin sopivan haastavina, niin mikä ettei tulis hyvä. 


Ja nyt palaan taas tämän lyhyehkön postauksen jälkeen takaisin pakkauspuuhiin ja - voi olla että harvakseltaan nyt parin viikon aikana päivitän tänne juttuja. Jospa sitten muuton jälkeen jaksaisi ja ehtisi kirjoitella paremmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii