sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Poimintoja viikon varrelta

Voin het kärkee sanoa, että on ollut tosi hyvä viikko. Onnistumisia oli siis niin paljon.

Viikko alkoi työllistämistyön haastattelulla. Tämä meni ihan hyvin, mutta työ ei ollut aivan sitä mitä haluaisin tehdä ja mihin omasta mielestäni kykenen. Ilmoitin kohteliaasti, että en koe olevani heidän vaatimuksiin sopiva henkilö.

Tämä ei onneksi jäänyt mitenkään masentamaan, vaan kuten olen aiemminkin jo kertonut niin asenteeni on ... next! Eli tämä oli tässä ja seuraava odottaa jossain. Sitä siis etsimään.

Tyttären tytön kanssa oli ihana retki- ja puuhapäivä. Tästä kerroinkin omassa kirjoituksessa.

Kävin pari kertaa salilla. Ensimmäisellä kerralla tein seassa inhokkiliikettäni askelkyykkykävelyä - tällä kertaa ilman lisäpainoja - ja sain tällä ja parilla muullakin liikkeellä persauksen araksi pariksi päiväksi. Mutta yllätyin, että tasapaino pysyi tosi hyvin askeltaessa. Vasta viimeisissä askelissa - kun kroppa oli väsynyt - tuli pientä horjumista. Sykkeet nous ihan kivasti.

 

Toisella salikerralla tuli iloinen ylläri. Tein aaltoja köysillä ja - kevyemmillä köysillä - sarjat 3x15 molemmilla käsillä meni kaikki putkeen kevyesti. Onko yläkroppaan tullut voimaa lisää? Tää on näitä ahaa-elämyksiä kun huomaa edistystä treeneissä. Yes!


Samoin pyörällä kotiin päin ylämäki alkaa sujua helpommin. Edistystä siis siinäkin. Toinen yes!

Ja vielä viikon kolmas yes! Tänään tein kotona keppijumppaa ja venyttelyjä. Alkulämmittelyissä tein kepin kanssa takakyykkyjä ja kokeilin kyykätä syvempään ja se onnistuikin! Vitsit mikä onnistumisten viikko!

Koetan laittaa kuitenkin jäitä hattuun etten innostu liikaa ja unohda vaan missää kohin tekniikkaa ja miten tehdään liikkeet oikein ja turvallisesti.Kodin sisustusta sain taas pienen palan tänään valmiiksi. Parvekkeelle haettiin mieheni kanssa kukkia. Itse valitsin valkoisia ja punaisia petunioita ja mies valitsi tummaa lilaa. Halpoja ja helppoja hoitaa - sellaisia mitä minäkään huono hortonomi en onnistu tappamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii