lauantai 2. heinäkuuta 2016

Kesätouhuja


Kesäkuu vaihtuu jo heinäkuuksi - siis kyllä tää aika menee taas joutuin. Vastahan oli kevät ja nyt jo juhannus on mennyt. Noh, aika menee pian kun on paljon puuhastelua.


Talviturkki tuli heitettyä eilen. Joo ja oikein karvalakki kans. Olikin jo pari kolme vuotta vierähtänyt edellisestä uinnista, joten oli aikakin pulahtaa veteen. Käytiin tyttären kanssa uittamassa koiraa ja samalla uitiin itsekin. Ja vaikka koetin ottaa ensimmäisen kerran varovasti ja lopetin uimisen kun ei ihan vielä ollut väsynyt, niin kyllä aamulla oli lihakset sen tuntuiset kuin olisin kovankin kiertoharjoittelun tehnyt.


Mies kävi vävyn ja pikkutyttöjen kanssa ongella, mutta tais tyttöjä kiinnostaa vedessä kahlaaminen enemmän. Mitä siitä vaikka hameenhelmat vähän kastuu. Kesä kuivattaa.


Kuten olen aiemmin ehkä muutamaan kertaankin maininnut, niin tykkään että lautasella ruoka on värikästä. Vai mitä sanotte näistä lautasista? Kesällä - ja syksylläkin - kun on niin paljon kaikkea tuoretta tarjolla. Ps. tuossa oikealla: kokeilin tuoretta persikkaa broilerin kanssa ja - ai että oli hyvää!Iltaisin sitten rauhoitutaan päivän touhuista ja minulla se on telkan töllöttämisen lisäksi käsitöitä ja lukemista. Nyt teen uusia patalappuja keittiöön - vanha jo 60-luvulla opittu malli jämälangoista - ja yöpöydällä on tällä hetkellä kirja Villi vaellus - tästä on tehty elokuvakin Wild, jonka aion katsoa kunhan ehdin.


Ja seuraavaksi alkaa mansikoiden pakastus - ja samalla syöminen, nam. Katsoin viime vuodelta, että milloin laitoin marjoja pakastimeen ja mansikat ainakin meni vasta elokuussa jäihin. Aikasessa ollaan siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii