perjantai 30. syyskuuta 2016

Hunajata mulle

Muutamia vuosia sitten, kun asuin maalla Hartolassa - noh ainaki maaseudulla joskin kirkonkylässä - niin ostin paikallisen viljelijän ihanaa hunajaa. Nyt taas kaupungissa asuessa olen tyytynyt kauppojen tarjontaan, mutta en ole löytänyt sitä samaa ihanaa makua.

Käytän hunajaa enimmäkseen teen makeutukseen ja varsinkin flunssa-aikoina. Ja nyt kelien viilennyttyä ja sateen pirskoessa ikkunoita lähdin etsimään netin kautta, että mistä löytyisi Lahen läheltä joku hunajaviljelijä. Uskoin ja luotin, että sellainen löytyy ja hunaja olisi aivan yhtä hyvää kuin Hartolassakin. Parin tilan yhteystiedot löytyivätkin, ja laitoin kyselyn sähköpostiin. Sain vielä uuden sadon hunajaa ja kotiin tuotuna. Kiitokset vielä kerran viljelijälle. Ja siinä se ihana maku taas oli. Se löytyi! Nam! Vahva ja iloinen suositus näistä tuotteista.

Kuva Viitahunajan luvalla

Kyseessä on Viitahunajan tuotteet. Hankin molempia purkkeja yhden ja maistoin tietysti molemmat heti. Yhtä hyvää. Nyt syksyn nuhat saa koettaa ihan rauhassa tulla, mulla on konstit niiden taltuttamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii