torstai 19. tammikuuta 2017

Kannattiko vetää taas nollasta sataan?


Voihan video ja markkinat ja vaikka sun mitkä! Eikö sitä koskaan opi. Eikö se jo mene kaaliin. Taas tein sen saman, vaikka tiedän että ei pitäisi. Nih .. viidettä vuotta sitä jo mennään tässä uudessa elämäntavassa ja aina sitä on vaan opittavaa. (Mistähän se nyt oikeen höpisee itsekseen?)

Teen yleensä viikonloppuisin seuraavan viikon treenisuunnitelman. No, noin niinku alustavan suunnitelman. Tokihan se elää tilanteiden mukaan ja muuttuu aika useasti. Eilisen kohdalla luki "kuntopyöräily 30min", mutta kun ei oikein jaksanut eikä huvittanut jne. Noh sitä sitten istuin telkkarin ääressä ja tietokoneen ääressä. Edellinen päivä oli lepopäivä ihan suunnitelman mukaan, ja eilisestä tuli sitten superlepopäivä eli en tehnyt yhtään mitään. Virhe tuli sitten siinä, että tänään painuin salille vetämään treeniä ja siinähän tapahtui tämä klassinen moka, että vedin ns nollasta sataan. Auts! 


Noh kulkiko treeni? Nih .. no ku ei! Tai kulki jollain lailla - ekaa kertaa tein kulmasoutua 10kg kahvakuulalla toistoja 2x10/puoli - mutta kyllä oli kroppa kovilla. Varmaan ihmetteli kun syke vedetään yhtäkkiä maksimia kohti. Kotimatka kävellen oli tuskallinen ja tuntui, ku olis kävelly liisterissä. 

Tiedän vallan hyvin, että kehoa tulis huoltaa, tulis liikkua edes vähän joka päivä, tulis venytellä ja vaikka vaan lampsia ulkona vähän. Mutta Irinan kappaleen sanoin "joka kerta ei vaan jaksa". 

Ja jos ei jaksa, niin sitten pitäisi muistaa se, että ottaa iisisti salilla ja aloittaa kroppaa kuunnellen treenin varovasti. Joo joo .. tiedetään, vaan ei aina muista. Vai oonko minäkin sellanen kaikki-heti-tai-ei-ollenkaa -tyyppi? Varmaan pitää myöntää, ainakin vähän. Ei tää ollu eka kerta, eikä varmaankaan viimeinen, vaikka niin toivon hartaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii