maanantai 30. tammikuuta 2017

Saldo kolmesta viikosta Alku-valmennusta


Aamun punnitus omalla vaa'alla ja tuloksena oli sama 75,5kg mikä on nyt ollut jo kaksi viikkoa. Ensimmäisellä viikolla lähti se kilo ja siinä se nyt on pysynyt. Olen tästä tyytyväinen koska edelliset 1,5 vuotta paino on vain noussut.

Viikolla oli punnitus ja muukin kehon mittaus salilla pt:n kanssa. Tuloksiin olin tyytyväinen ja niin oli pt:kin. Viime kesän jälkeen elokuussa edellinen mittaus näytti painon nousua ja nimenomaan rasvaa oli tullut ja viskeraalinen rasvan arvo oli noussut. Silloin oli mieli tosi maassa. Mutta nyt oli suunta vaihtunut. Painoa oli se kilo poissa ja kehon rasvaton massa suurentunut. Eli rasvaa oli poistunut ja pikkasen lihasta tullut tilalle. Jee! Suunta on oikea ja hyvä.

Tämän Alku-valmennusviikon mietintään saimme tunnesyömisen tunnistamista. Tämä on aika vaikea pohdinta, koska en varmaan oikein myönnä itselläni tällaista olevan. Joku ulkopuolinen voisi nähdä tilanteen toisin. Jatkan asian pohtimista ja tarkkailua.

Perheemme taloudellisen tilanteen vuoksi ei pt:n kanssa kesäkuntoon -projekti sitten alkanutkaan. Pt tekee mulle uuden saliohjelman ja se käydään tuossa ensi kuun puolella läpi. Katsotaan sitten myöhemmin muuta. Tää harmittaa todella paljon, kun ehdin jo innostua tulevasta projektista.

Huomasin eilen, että mulla on nyt kyllä muutenkin projektia menossa, eli toisaalta voi olla ihan hyväkin, että laitan mieltä ja ruokavaliota ensin kuntoon ja sitten katsotaan rankempaa liikuntaprojektia toisella kerralla. Joskus olenkin saanut ohjeen, että kun mentaalipuolta treenaa niin olisi hyvä hiljentää fysiikkatreenejä, ja päinvastoin. Silloin ei kuormitu liiasta stressistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii