keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Neljäs viikko Alku-valmennusta takana ja mikä on fiilis?

Ensinkin painossa ei ole tapahtunut mitään mainittavaa. Siinä samoissa lukemissa pyöritään edelleen.

Tämä neljäs viikko on ollut tähän astisista kaikista vaikein - siis tämän Alku-valmennuksen aikana. On tullut syömisten suhteen mielihaluja ja olen ilman morkkista syönytkin herkkuja vähän. Positiivista on se tosiaan, että morkkista ei ole syömisistä tullut. Ja lisäksi herkut ovat maistuneet tosi hyviltä, melkein paremmilta kuin aikoihin. Onko makuaisti muuttunut? En osaa sanoa. Ehkäpä.


Mielihalujen lisäksi on ollut taas muutamana yönä huonompi uni, ja olen valvonut yöllä tunnin tai jopa pari. Unen päästä ei ole meinannut saada kiinni uudestaan. Kun ei ole ollut aamusta mihinkään menoa, niin olen nukkunut sitten pidempään. Unirytmi on siis mennyt vähän sekaisin.

Viikolla on myös viluttanut ja ollut vähän voimatonkin olo. Treenit onkin tällä viikolla olleet vähän kevyemmät, eipä jaksamista olisi ollutkaan kovaan treeniin.

Summa summarum .. taidan muuttaa tätä omaa syömistäni nyt valmennuksen loppuajaksi niin, että lisään syömistä jonkun verrankin ainakin hiilareiden suhteen, mutta koetan pitää ruuan kuitenkin maidottomana, gluteenittomana ja sokerittomana - pienin poikkeamin eli se 10-20% voi olla ihan hyvin muuta syömistä.

Yksi minkä olen myös huomannut tämän neljän viikon aikana on se, että vatsani kestää paremmin kaaliruokia. Samaa inhottavaa kaasunmuodostusta suolistossa ei ole ollut - no ainakaan siinä määrin kuin ennen. Onko siis ruuan sulaminen parantunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii