lauantai 22. huhtikuuta 2017

Fotojoogaa mielelle - viikon kaksi tehtävät

Toisella Fotojoogaa mielelle -verkkokurssin viikolla tehtävät liittyvät jo vahvemmin tunteisiin ja tunnelukkoihin, sekä valon merkitykseen näissä kuvissa.

Minulle ajankohtainen tunne on tällä hetkellä tämä paniikkihäiriö mikä ei nyt oikein tunnu omahoidolla ja siedätyksellä menevän pois. Ja tämän tunteen liitän vahvasti alla oleviin kuviin. Tyhjät ja hiljaiset kadut, mutta minulle aika epämiellyttävä ympäristö tällä hetkellä.


Toinen tehtävä oli tuoda esille jotain itsestä. Sellaista vähän piilossa olevaa tai jopa salattuakin.

Tässä tuli heti omat kissani mieleen ja samalla jo tiesin mitkä kaksi kuvaa kaivan esille. Ne on vanhoja kuvia jo edesmenneistä rakkaista kolleistani, joiden kanssa ei tosiaankaan ollut tylsää koskaan. Taaskin naamallani on leveä hymy. Esille toin siis kissarakkauteni ja sen miten paljon päivittäin näin kaikkea ihanaa ja joskus myös hassujakin tilanteita näiden veijareiden kanssa. Miten paljon ne opettivatkaan. Elämän nautiskelijat.Tällä viikolla mentiin jo mielen fotojoogaa melko pitkälle. Tunteita alkaa pulpahdella pintaan. Kumpa vaan osaisin niitä käsitellä enkä sysäisi niitä taka-alalle takaisin. Jotkut ovat vähän vielä kipeitä ottaa käsittelyyn, mutta aikansa kutakin.

Miten onki, että kipeät tunteet ovat vaikeita ja kivat tunteet ottaa avosylin vastaan? On se vaan ihmismieli aika kummallinen kapistus. Eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii