perjantai 8. joulukuuta 2017

Uuden blogin mietintää

Kesäkuun lopulla kirjoittelin, että tämä blogi päättyy ja uusi tekee tuloaan. Pidin taukoa kirjoittamisesta ja nyt, tällä viikolla on alkanut tuntumaan, että olisi jo aika aloittaa uusi blogi.

Nyt on vaan niin, että uuden blogin nimi on aikamoisen luomisentuskan takana. Vaihtoehdot yksi toisensa jälkeen siirtyy "Jee, tämä se on!" -vaiheesta roskakoriin. Mutta en lannistu. Kyllä se sieltä vielä tulee.

Vai onkohan jollain siellä ruudun toisella puolella ideaa? Jatkaisin kirjoittamista samaan tyyliin niitä näitä liikunnasta, mentaalitreeneistä, syömisistä, muista harrastuksista (kuten valokuvaus ja käsityöt) ja muutoinkin elämästäni ja väliin voi tulla muutama kantaaottava kirjoituskin, kun sille päälle satun ja kirjoitettavaa löytyy.

Ehdotuksia saa laittaa tulemaan. Otan mieluusti niitä vastaan.

Tarkoitus olisi saada 1.1.2018 ensimmäinen teksti julkaistua eli siihen saakka on aikaa lähettää ehdotuksia blogin nimeksi.


Ja nyt toivotan kaikille teille, ketkä tätä siellä luette, oikein rauhallista joulunaikaa ja terveellistä uutta vuotta 2018. Liikkukaa, olkaa ulkona ja syökää terveellisesti, unohtamatta sitä että hauskaa olla pitää eli tehkää kaikkea kivaa ja poistakaa rypyt otsalta ja kireät pipot päästä.

Tavataan taas ensi vuonna. Heips!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen kommentit kun olen ne ensin lukaissut läpi.
terveisin Pii